Sunde, brugte dæk med fælge til VW Up!

Søg efter hjul her

Vælg Modelår
Vælg Variant
    up
  

Har du en lille, fræk by-ræser af en VW Up! som står og mangler nye sutter, og har du hede drømme om ikke at bruge for mange knaster på din lille pot, kan du med fordel købe brugte dæk med fælge. Hos Wheelster kan du gøre en kanon-god handel. Du finder nemlig et bredt udvalg af brugte vinterdæk og sommerdæk til VW Up! hos os. Det er nemlig sådan, at rigtig mange nyere biler samt leasingbiler får skiftet dæk – særligt når de overgår til en ny ejer. Det betyder, de ”gamle” dæk afmonteres og ofte ender de bogstavelig talt i en container ved bilforhandleren, som så glemmer alt om dem. Dette på trods af, at de stadig har mange kilometer tilbage i sig. Når du køber lettere brugte dæk med fælge til din VW Up! bidrager du til lidt mere bæredygtighed i bilbranchen.

Køb billige, brugte vinterdæk og sommerdæk til VW Up! hos Wheelster

Gode handler med god samvittighed er vejen frem. Hos Wheelster er du altid sikret en tryg og god handel. Vi kvalitetstjekker nemlig alle brugte hjul, så du kan blive godt kørende. Vi tjekker blandt andet de brugte dæk for skader, skævheder og om de er ved at være møre. Derudover gennemgår de en omfattende klargøringsproces. Her vasker og renser vi dæk og fælge, så de står knivskarpt og er klar til at pryde din VW Up! Du bliver desuden oplyst om alt, du skal vide omkring de brugte hjul, så du er sikker på at få de helt rigtige sommerdæk eller vinterdæk til din VW Up!

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Grib knoglen, og giv os et kald på telefon 93 10 10 96, eller benyt vores kontaktformular. Har du behov for uddybende forklaring på vores dæk, har vi lavet en samlet oversigt her. Du kan også læse mere omkring sommer- og vinterdæk

Gratis levering

Vi leverer i hele Danmark

Dækmatch garanti

Vi sikrer dækkene passer til bilen

Fri support

Før, under og efter dit køb

14 dages returret

I tilfælde af du skulle fortryde