Brugte vinterdæk med fælge

Vinterens kulde, frost og sne betyder at det anbefales at skifte til vinterdæk. Her hos Wheelster kan du finde et stort udvalg af brugte vinterdæk med fælge, som kun har kørt få sæsoner. I vores sortiment finder du både vinterdæk med stålfælge og vinterdæk med alufælge. Et køb af brugte vinterdæk hos Wheelster er din garanti for:

  • Afbalancerede vinterdæk med fælge
  • Vinterdæk med nok dækmønster
  • Klargjorte vinterdæk - rengjorte og sten fjernet fra kørefladen

Brugte vinterdæk giver også god mening hvis du leaser din bil. Der er nemlig mange penge at spare på brugte vinterdæk på fælge, nu hvor du alligevel kun har bilen i en kortere årrække. Hos Wheelster sikrer vi at de brugte vinterdæk er i god stand og hjælper dig med at finde de helt rette dæk til netop din bil.

Brugte Vinterdæk

Mange kan ikke se fidusen i at skifte dæk på bilen efter årstiden. Der er dog mange gode grunde til at pakke sommerdækkene væk og støve vinterdækkene af, når efteråret sætter ind. Vinterdæk har et grovere dækmønster end sommerdæk, hvilket gør, at de har meget bedre vejgreb på isglatte og sneklædte veje. Vinterdæk øger derfor sikkerheden for dig og dine passagerer, så i trygt kan køre ind i vinterens mulm og mørke.

Selvom der er mange sjovere ting at bruge penge på end vinterdæk, er de uundværlige for at komme sikkert igennem de kolde vintermåneder. Vil du gøre en god handel, kan du med fordel købe dine vinterdæk brugte. Hos Wheelster finder du et stort udvalg af sunde, brugte vinterdæk til skarpe priser. Alle vores brugte vinterdæk er grundigt klargjorte, så du er sikret brugte dæk i topkvalitet, når du handler hos os.

Fordele ved brugte vinterdæk

Hvis du ikke allerede har sunde, velfungerende vinterdæk på standby hjemme i garagen, kan det hurtigt blive en kedelig og ikke mindst dyr affære at købe spritnye vinterdæk. Du kan heldigvis spare afsindigt mange penge ved at købe brugte vinterdæk. Mange vinterdæk der sælges som brugte, er faktisk slet ikke brugt særligt meget. Det skyldes blandt andet, at nogle bilkøbere vælger at skifte dæk på en spritny bil hos forhandleren, fordi de foretrækker et andet mærke eller design, mens andre vælger at skifte dæk, fordi de har fundet nye dæk med de helt rigtige fælge. Leasingbiler får desuden ofte skiftet dæk, længe før dækkene er slidt ned.

Hvornår skal du skifte til vinterdæk?

Mekanikere må ofte smide alt, de har i hænderne det øjeblik, temperaturen falder til frysepunktet. Der er nemlig rigtig mange, som venter med at skifte til vinterdæk til sidste øjeblik. For at sikre at du er klar til at indtage efterårets morgenglatte veje, er det derfor en god ide at skifte til vinterdæk i god tid. En god huskeregel er, at vinterdækkene skal på, når temperaturen falder til syv grader. Du kan med fordel skifte til vinterdæk omkring efterårsferien - selv hvis det ikke er helt så koldt endnu. Så har du nemlig sikkerheden i orden, og du slipper for ubehagelige overraskelser, hvis frosten pludselig sætter ind.

Køb sunde, brugte vinterdæk hos Wheelster

Er du på jagt efter billige vinterdæk, kan du spare masser af penge ved at købe brugt. Hos Wheelster finder du et stort udvalg af sunde, lettere brugte vinterdæk samt brugte vinterdæk med fælge til skarpe priser. Alle vores brugte dæk gennemgår en grundig klargøringsproces, hvor de vaskes, renses og tjekkes for tegn på skader. Derudover oplyser vi alt, du skal vide om dækkene, så du er sikret dæk, der passer perfekt til din bil. Du er altså sikret en rigtig god og ikke mindst tryg handel. Vores erfarne team sidder altid klar til at vejlede og besvare spørgsmål, og du er meget velkommen til at kontakte os på tlf. 93 10 10 96 eller gennem vores kontaktformular. Du kan desuden blive meget klogere på dæk og fælge i vores store FAQ.

Gratis levering

Vi leverer i hele Danmark

Dækmatch garanti

Vi sikrer dækkene passer til bilen

Fri support

Før, under og efter dit køb

14 dages returret

I tilfælde af du skulle fortryde