Brugte vinterdæk med fælge

Vinterens kulde, frost og sne betyder at det anbefales at skifte til vinterdæk. Her hos Wheelster kan du finde et stort udvalg af brugte vinterdæk med fælge, som kun har kørt få sæsoner. I vores sortiment finder du både vinterdæk med stålfælge og vinterdæk med alufælge. Et køb af brugte vinterdæk hos Wheelster er din garanti for:

  • Afbalancerede vinterdæk med fælge
  • Vinterdæk med nok dækmønster
  • Klargjorte vinterdæk – rengjorte og sten fjernet fra kørefladen
Brugte vinterdæk giver også god mening hvis du leaser din bil. Der er nemlig mange penge at spare på brugte vinterdæk på fælge, nu hvor du alligevel kun har bilen i en kortere årrække. Hos Wheelster sikrer vi at de brugte vinterdæk er i god stand og hjælper dig med at finde de helt rette dæk til netop din bil.

Ofte stillede spørgsmål om vinterdæk

Et vinterdæk har ingen officiel udløbsdato, men en god tommelfingerregel er en levetid på cirka 25-30.000 km på et sæt nye vinterdæk – eller fem til seks år. Lovmæssigt skal der være minimum 1,6 mm dækmønster på et vinterdæk, vi anbefaler dog at skifte vinterdækket før.

Der er ikke krav om vinterdæk i Danmark, men når temperaturen kommer under 7 grader, anbefaler vi at skifte til vinterdæk.

Billige vinterdæk - spar penge med lettere brugte vinterdæk på fælge

Der er mange penge at spare ved at købe brugte vinterdæk. Du kan derfor gøre et godt kup, ved at vælge nogle af vores lettere brugte vinterdæk. Find de billige vinterdæk ved først at vælge din bil herunder:

Vælg først dit bilmærke

Brugte dæk til BMW

Brugte dæk til Mercedes Benz

Brugte dæk til VW

Brugte dæk til Peugeot

Brugte dæk til Citroen

Er dit bilmærke ikke på listen – vælg flere her.

Vi har også set stort udvalg af brugte sommerdæk til når temperaturen igen bliver varmere.