Find brugte dæk med fælge til Tesla Model Y

Søg efter hjul her

Vælg Modelår
Vælg Variant
    model-y
  

Find brugte dæk med fælge til Tesla Model Y. Holder din Tesla Model Y parkeret i garagen, mens du ihærdigt leder efter nye dæk og fælge til en god pris? Så kan du med fordel købe et sæt brugte. Der er flere gode grunde til at købe brugte dæk og fælge til din Tesla Model Y frem for nye. Først og fremmest er der enormt mange penge at spare. Desuden kan du gøre en god handel på sunde, brugte dæk, der slet ikke er så brugte endda. Mange dæk, der sælges som brugte, er faktisk i næsten lige så god stand som spritnye. Det skyldes, at flere leasingbiler og fabriksnye biler får skiftet dæk ved forhandleren, længe før dækkene er nedslidte – nogle når slet ikke at ramme asfalten. Når du køber sunde, lettere brugte dæk, redder du dem fra at ende på bunden af en container. Du gør derfor ikke bare en god handel, du bidrager også til mere bæredygtighed i bilbranchen.

Køb billige, brugte vinterdæk og sommerdæk til Tesla Model Y hos Wheelster

Du finder et bredt udvalg af lettere brugte vinter- og sommerdæk til Tesla Model Y hos Wheelster. Hos os er du altid sikret en god og tryg handel. Vi oplyser alt, du skal vide om de brugte hjul, så du er sikker på, at hjulene passer til netop din Tesla. Alle vores brugte dæk med fælge kvalitetstjekkes for at sikre, at de er sunde og velfurende, så du får glæde af dem i mange år. Derudover gennemgår de en grundig klargøringsproces, hvor de tjekkes for tegn på skader samt vaskes og renses. Det betyder, at du kan forvente brugte dæk med fælge til din Tesla Model Y i absolut topstand, når du handler hos os.

Ligger du inde med spørgsmål vedrørende vores brugte sommerdæk og vinterdæk med fælge til Tesla Model Y, eller ønsker du hjælp til at vælge de helt rigtige, er du altid meget velkommen til at kontakte os på 93 10 10 96. Du kan også ty til tasterne og skrive til os via vores kontaktformular.

Læs mere om brugte sommerdæk og vinterdæk.

Gratis levering

Vi leverer i hele Danmark

Dækmatch garanti

Vi sikrer dækkene passer til bilen

Fri support

Før, under og efter dit køb

14 dages returret

I tilfælde af du skulle fortryde