Sunde, brugte dæk med fælge til Ford Fiesta

Søg efter hjul her

Vælg Modelår
Vælg Variant
    fiesta
  

Har du en ikke en fest med din Ford Fiesta, fordi den mangler nye sutter, så er du måske på udkig efter superlækre brugte dæk med fælge til din Ford Fiesta. Hos Wheelster kan du nemlig købe dine dæk brugt - og der er altså rigtig mange gode grunde til at købe brugte dæk og fælge. Du har nemlig mulighed for at gør en kanongod handel. Brugte dæk er nemlig ikke ensbetydende med nedslidte og ubrugelige dæk - tværtimod. Det skyldes ganske enkelt, at nyere, brugte biler og leasingbiler af forskellige årsager får skiftet dæk ved forhandleren, når de overgår til en ny ejer. Dette på trods af at der er mange flere kilometer tilbage i sutterne. Når du køber lettere brugte dæk med fælge til Ford Fiesta, redder du altså sunde dæk fra at blive glemt eller kasseret. Der er nemlig tale om superraske velfungerende dæk, som får lov at leve lidt længere, når du vælger at købe brugte frem for nye. Når du handler hos Wheelster bidrager du til mere bæredygtighed i bilbranchen.

Køb billige, brugte vinterdæk og sommerdæk til Ford Fiesta hos Wheelster

Hvorfor købe dine brugte sommer- og vinterdæk til Ford Fiesta hos Wheelster? Det er der en ganske simpel grund til. Det skal nemlig være trygt at købe brugte hjul. Hos Wheelster oplyser vi altid alt, hvad der er værd at vide omkring de brugte hjul, og vi sørger selvfølgelig for at kvalitetstjekke dem. Vi tjekker samtlige brugte dæk for tegn på skader i form af skævheder, slitage og tegn på at de er møre. Vi vasker og renser dæk og fælge, så de står knivskarpt. Når du handler brugte vinterdæk og sommerdæk til Ford Fiesta, kan du altid være sikker på, at det er sunde dæk med mange kilometer i sig.

Har du brug for uddybende forklaringer på vores produktinformationer og tekniske oplysninger omkring vores dæk og hjul, kan du læse mere her. Vi har desuden gjort det nemt for dig at få et overblik over alt, hvad der er værd at vide omkring sommerdæk og vinterdæk.

Ligger du inde med spørgsmål, er du altid velkommen til at gribe knoglen og give os et kald på tlf. 93 10 10 96 - eller hoppe til tasterne og skrive til os via vores kontaktformular.

Gratis levering

Vi leverer i hele Danmark

Dækmatch garanti

Vi sikrer dækkene passer til bilen

Fri support

Før, under og efter dit køb

14 dages returret

I tilfælde af du skulle fortryde