Sunde, brugte dæk med fælge til Audi Q5

Søg efter hjul her

Vælg Modelår
Vælg Variant
    q5
  

Holder din Audi Q5 i venteposition, mens du jagter et godt tilbud på dæk og fælge? Hos Wheelster kan du gøre en afsindig god handel på sunde, lettere brugte dæk med fælge til din Audi Q5. Når du handler hos os, går du ikke på kompromis med kvalitet. Vores brugte dæk stammer blandt andet fra leasingbiler, som ofte får skiftet dæk hos forhandleren, længe før de er nedslidte. Som regel bliver de ”gamle” dæk bare gemt af vejen, inden de bliver kasserede, fordi forhandlerne ikke ved, hvad de skal stille op med dem. Det på trods af, at de stadig har rigtig mange kilometer i sig endnu. Når du køber brugte dæk med fælge til din Audi Q5 hos Wheelster, gør du derfor ikke bare en rigtig god handel, du gør også en god gerning. Du redder nemlig sunde, lettere brugte dæk med fælge fra at ende som skrot. På den måde bidrager du til en smule mere bæredygtighed i bilbranchen.

Køb billige, brugte vinterdæk og sommerdæk til Audi Q5 hos Wheelster

Hos Wheelster kan du gøre en rigtig god handel på både brugte sommerdæk og vinterdæk til Audi Q5. Ikke nok med det, så er du altid sikret en god og tryg handel. Vi oplyser altid alt, du skal vide om dækkene, så du kan være helt sikker på at vælge de helt rette dæk til din Audi Q5. Alle vores brugte dæk og fælge gennemgår desuden et grundigt kvalitetstjek, hvor de blandt andet tjekkes for tegn på skader, skævhed, mørhed. Vi sikrer også, at der er masser af dækmønster i dem. Dernæst gennemgår de en grundig klargøringsproces, hvor de vaskes og renses. Du kan derfor altid forvente sunde, brugte dæk i tip-top stand.

Er du i tvivl om, hvad de tekniske oplysninger omkring vores brugte hjul betyder, finder du en guide med uddybende forklaringer lige her. Har du brug for hjælp eller vejledning til at vælge de rette, brugte sommerdæk eller vinterdæk med fælge til netop din Audi Q5, eller ligger du inde med spørgsmål, er du til enhver tid meget velkommen til at kontakte os. Det gør du enten ved at ringe på tlf. 93 10 10 96 eller ved at benytte vores kontaktformular. Du kan desuden læse mere om brugte sommerdæk og vinterdæk inklusiv hvornår du bør skifte.

Gratis levering

Vi leverer i hele Danmark

Dækmatch garanti

Vi sikrer dækkene passer til bilen

Fri support

Før, under og efter dit køb

14 dages returret

I tilfælde af du skulle fortryde