Sunde, brugte dæk med fælge til Audi A6

Søg efter hjul her

Vælg Modelår
Vælg Variant
    a6
  

Er tiden inde til dækskifte, og leder du med lys og lygte efter billige dæk og fælge til din Audi A6? Så kan du med fordel handle hos Wheelster. Hos os finder du sunde, lettere brugte dæk til afsindigt skarpe priser uden at gå på kompromis med kvalitet. Vores lettere brugte dæk og fælge til Audi A6 kommer blandt andet fra leasingbiler, som af forskellige grunde får skiftet dæk hos forhandleren, før de bliver overdraget til en ny kunde. De ”gamle” dæk bliver ofte bare stuvet af vejen, selvom de stadig har masser af kilometer i sig endnu, før de til sidst bliver smidt ud. Når du handler hos Wheelster, gør du derfor både en rigtig god handel, og samtidig er du med til at rede sunde, lettere brugte hjul fra at blive kasserede. På den måde bidrager du til mere bæredygtighed i bilbranchen.

Køb billige, brugte vinterdæk og sommerdæk til Audi A6 hos Wheelster

Hos Wheelster finder du lettere brugte sommerdæk og vinterdæk med fælge til Audi A6. Når du køber dine brugte hjul hos os, gør du en god og tryg handel. Vi oplyser alt, du skal vide om hjulene, så du kan være helt sikker på, at de passer på netop din Audi A6. Alle vores brugte dæk gennemgår desuden et grundigt kvalitetstjek, hvor vi blandt andet tjekker for tegn på skader og mørhed samt at der er masser af dækmønster i dem. De gennemgår også en grundig klargøringsproces, hvor de vaskes og renses. Du kan derfor altid forvente sunde, lettere brugte hjul i topstand, når du handler hos os.

Du finder uddybende forklaringer på de tekniske oplysninger omkring vores brugte hjul lige her. Har du spørgsmål til vores brugte sommerdæk eller vinterdæk med fælge til Audi A6, eller har du brug for hjælp eller vejledning til at vælge de helt rette hjul til netop din bil, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten slå på tråden på tlf. 93 10 10 96 eller benytte vores kontaktformular. Du kan også læse mere om brugte sommerdæk og vinterdæk.

Gratis levering

Vi leverer i hele Danmark

Dækmatch garanti

Vi sikrer dækkene passer til bilen

Fri support

Før, under og efter dit køb

14 dages returret

I tilfælde af du skulle fortryde