VI SÆLGER GODE, SUNDE og LETTERE BRUGTE HJUL TIL PRIVATE OG bilforhandlere

Vores klargøringsprocess


Tjek af hjulene

Vi sikrer, at der er masser af mønster, at hjulene ikke er mørnet samt at de ikke er skæve. Vi tjekker efter tegn på skader.

Fremstår så pæne som muligt

Vi vasker og renser hjulene for bremsestøv og andet skidt. Du får derfor et sæt hjul, som pynter på din bil. Vi fjerner også sten fra kørefalden.,

Gode billeder og beskrivelse

Vi tager billeder af hjulene, så du køber det, som du ser. Er der væsentlige brugsspor, så er det affotograferet. Du er derfor ikke i tvivl om hvad du køber - og hjulene er godt beskrevet.

Nemt at vide om de passer

Igennem vores modelprogram, kan du nemt og bekvemt finde din bilmodel. Du har derfor et godt overblik over hvilke hjul vi har til netop din bil.

Vores kunder siger

Et udvalg fra vores Trustpilot anmeldelser

"Varen var som beskrevet. Bestilte onsdag aften, stod i min carport fredag, da jeg kom hjem"
Michael østergaard
Nissan Qashqai ejer
"God betjening, fleksibel og professionel. Jakob kunne give gode råd ift mit køb og han havde mulighed for at aflevere dækkene på vej hjem fra job. Tænker ikke det er sidste gang jeg vil handle der."
Peter christensen
Opel Crossland ejer
"Hurtig og præcis vejledning. Pris i top og hurtig levering. Tak for en god handel 👍"
lasse sørensen
Renault Clio ejer
"Vi købte vinterdæk til vores leasingbil. Som førstegangs bil”ejere” var det lidt en jungle at finde ud af, hvilke dæk der passede til vores bil og samtidig være sikre på, at de var i ordentlig stand, når vi kiggede på DBA osv. Hos Wheelster var det virkelig let, og vi fik et par rigtig gode dæk, der passede perfekt til vores bil til en god pris. Vi vil uden tvivl handle der igen. Og så tilbød ejeren endda at tage dem med til Aarhus, når han kørte hjem fra arbejde, så vi slap for køreturen. Virkelig god service!"
Helena christensen
Privatleaser Ford Fiesta
"Hurtig ekspedition fra Jakob og opfølgende omkring levering og koordinering med fragtmanden. Proff. og kan varmt anbefales."
marco Andreis
Erhvervsleasinger Volvo V90

Teamet bag

Jakob Casper Aaløse

stifter

uddannet biløkonom

Idemanden bag forretningen; “Efter en årrække i bilbranchen, både i Danmark og USA, oplevede jeg de samme udfordringer med brugte hjul på tværs af bilhuse. Jeg har derfor kvittet mit velbetalte job, og tager udfordringen op for at tilbyde gode brugte hjul til skarpe priser til både private og forhandlere.”