Sunde, brugte dæk med fælge til VW Touran

Søg efter hjul her

Vælg Modelår
Vælg Variant
    touran
  

Er du ejer af en den skønne, store familieflyder VW Touran, og er du ikke længere sikkert kørende på dine gamle sommer- eller vinterdæk, så er det på tide med nogle nye. Hos Wheelster forhandler vi supersunde, lettere brugte dæk, så du kan gøre en rigtig god handel og spare en ordentlig portion penge ved at købe brugte frem for nye. Ved køb af lettere brugte dæk med fælge til din VW Touran bidrager du til mere bæredygtighed i bilbranchen. Der er nemlig ingen grund til at smide gode hjul væk, som stadig har mange kilometer i sig. Ofte sker det fordi leasingbiler og brugte biler af forskellige årsager for sat nye dæk på ved ejerskifte – også selvom de ikke er nedslidte. I stedet for at de bliver smidt ud, klargør vi dem, så de kan trille på gaden igen.

Køb billige, brugte vinterdæk og sommerdæk til VW Touran hos Wheelster

Når du køber brugte vinterdæk og sommerdæk til VW Touran hos Wheelster, er du garanteret at kvaliteten er i orden. Vi tjekker nemlig dækkene grundigt igennem, når de klargøres, og sikrer at de er sunde og ikke har nogen skader, der kan forringe tiden på vejen. Vi tjekker blandt andet, at der er masser af dækmønster tilbage, så dækkene er sikre. I klargøringsprocessen vasker og renser vi desuden de brugte hjul – præcist som du kender det fra klargøring af brugte biler. Du bliver oplyst om alt, hvad der er værd at vide omkring præcist det sæt brugte sommer- eller vinterdæk til din VW Touran, som du har udset dig.

Ønsker du at vide mere omkring vores brugte hjul, er du altid velkommen til at kontakte os. Grib knoglen og giv os et kald på tlf. 93 10 10 96, eller skriv til os via vores kontaktformular. Har du desuden brug for yderligere information eller forklaringer på de tekniske oplysninger på vores hjul og dæk, kan du læse mere her.

Gratis levering

Vi leverer i hele Danmark

Dækmatch garanti

Vi sikrer dækkene passer til bilen

Fri support

Før, under og efter dit køb

14 dages returret

I tilfælde af du skulle fortryde