Sunde, brugte dæk med fælge til VW ID.3

Søg efter hjul her

Vælg Modelår
Vælg Variant
    id3
  

Drøner du rundt i en toplækker elbil, som trænger til nye dæk og fælge? Hos Wheelster finder du billige, brugte dæk med fælge til din VW ID.3, og når du handler hos os, går du aldrig på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet. Vores brugte hjul kommer blandt andet fra leasingbiler og fabriksnye biler, som af den ene eller anden grund har fået skiftet dæk, til trods for at de ”gamle” stadig har lang, lang levetid. Ofte ender disse lettere brugte dæk med blot at blive kasserede. Hos os kan du derfor gøre en rigtig god handel på brugte dæk med fælge til VW ID.3 og samtidig være med til at redde sunde, lettere brugte hjul fra at ende som skrot. På den måde bidrager du til en smule mere bæredygtighed i bilbranchen.

Køb billige, brugte vinterdæk og sommerdæk til VW ID.3 hos Wheelster

Uanset om der er varme eller kulde i sigte, kan du med fordel spare penge på hjul hos Wheelster. Vi forhandler et bredt udvalg af lettere brugte sommerdæk og vinterdæk med fælge til VW ID.3, og du er altid sikret en god og tryg handel. Vi kvalitetstjekker alle vores brugte dæk grundigt for tegn på skader, før de gennemgår en grundig klargøringsproces, hvor både dæk og fælge vaskes og renses, så de er i absolut topstand. Vi oplyser altid alt, du skal vide om hjulene, så du kan være helt tryg ved dit køb hos os. Du finder en guide med uddybende forklaringer på de tekniske specifikationer omkring vores brugte hjul her.

Ligger du inde med spørgsmål, eller ønsker du hjælp eller vejledning til at vælge de helt rette, brugte dæk og fælge til din VW ID.3, er du velkommen til at kontakte os. Det gør du enten ved at benytte vores kontaktformular eller give et kald på tlf. 93 10 10 96. Du kan desuden blive en smule klogere på hjul her.

Gratis levering

Vi leverer i hele Danmark

Dækmatch garanti

Vi sikrer dækkene passer til bilen

Fri support

Før, under og efter dit køb

14 dages returret

I tilfælde af du skulle fortryde