Sunde, brugte dæk med fælge til Suzuki Baleno

Søg efter hjul her

Vælg Modelår
Vælg Variant
    baleno
  

Triller din Suzuki Baleno rundt på trætte hjul, der synger på sidste vers, men er du ikke parat til at smide en formue efter nye dæk og fælge? Så kan du med fordel købe et sæt brugte. Hos Wheelster kan du spare penge på lettere brugte dæk og fælge til Suzuki Baleno uden at gå på kompromis med sikkerhed eller kvalitet. Det bedste af det hele er, at når du handler hos os, så bidrager du faktisk til en smule mere bæredygtighed i bilbranchen. Det gør du, fordi du er med til at redde sunde og velfungerende, lettere brugte hjul med lang levetid fra at blive kasserede. Vores brugte dæk med fælge til Suzuki Baleno stammer blandt andet fra leasingbiler og fabriksnye biler, som af forskellige grunde får skiftet dæk, længe før de ”gamle” er nedslidte. Du kan derfor både gøre en god handel og en god gerning ved at give sunde, lettere brugte hjul nyt liv hos Wheelster.

Køb billige, brugte vinterdæk og sommerdæk til Suzuki Baleno hos Wheelster

Hvad end vejen foran dig er dækket af sne eller solstråler, kan du med fordel spare penge på lettere brugte hjul hos Wheelster. Vi forhandler sunde, brugte sommerdæk og vinterdæk med fælge til Suzuki Baleno, og du er altid garanteret en god og tryg handel. Vi oplyser alle vigtige informationer omkring dækkene, så du er sikker på at vælge de helt rette. Desuden gennemgår alle vores brugte dæk og fælge et grundigt kvalitetstjek samt en grundig klargøringsproces, hvor de blandt andet tjekkes for tegn på skader og skævheder. Efterfølgende bliver de vasket og renset, så de står knivskarpt, som var de nye.

Du finder forklaringer på de tekniske oplysninger omkring vores brugte hjul her. Har du spørgsmål til vores brugte dæk med fælge til Suzuki Baleno, er du altid meget velkommen til at give os et kald på tlf. 93 10 10 96 eller skrive til os gennem vores kontaktformular. Du kan desuden læse mere om brugte sommerdæk og vinterdæk.

Gratis levering

Vi leverer i hele Danmark

Dækmatch garanti

Vi sikrer dækkene passer til bilen

Fri support

Før, under og efter dit køb

14 dages returret

I tilfælde af du skulle fortryde