Sunde, brugte dæk med fælge til Skoda Kodiaq

Søg efter hjul her

Vælg Modelår
Vælg Variant
    kodiaq
  

Er det tid til at give din trofaste følgesvend lidt forkælelse med tiltrængte nye hjul, kan du med fordel købe dem brugt hos Wheelster og gøre en knaldgod handel. Hos Wheelster forhandler vi nemlig sunde og lettere brugte dæk med fælge til Skoda Kodiaq. Det er nemlig sådan, at rigtig mange hjul bliver kasserede selvom de har mange kilometer i sig endnu, og nogle er endda næsten nye. Det skyldes, at forhandlerne af forskellige årsager får skiftet dæk på deres biler særligt leasingbiler og derefter glemmer alt om de brugte dæk. Ved køb af sunde, brugte dæk med fælge til Skoda Kodiaq sparer du masser af penge, og du bidrager til at gøre bilbranchen og ikke mindst dækbranchen en lille smule grønnere.

Køb billige, brugte vinterdæk og sommerdæk til Skoda Kodiaq hos Wheelster

Vil du gerne have både billige og sunde brugte sommerdæk eller vinterdæk til din Skoda Kodiaq, kan du gøre en rigtig god handel hos Wheelster – og ikke mindst en tryg handel. Du finder nemlig et flot udvalg af lettere, brugte dæk med fælge. Alle sammen hjul som er kvalitetstjekkede og klargjorte ned til mindste detalje. Vi sørger nemlig for at gennemgå dækkene for skader såsom skævheder, revner og mørhed. Vi tjekker for ordentligt dækmønster og sørger for at klargøre hjulene med grundig rens og vask, så de står knivskarpt, når du skal have dem på din Kodiaq. I vores produktinformation har vi inkluderet alt omkring de brugte hjul, så du kan være sikker på, at de passer på din bil.

Er du i tvivl om, hvad nogle af de tekniske specifikationer betyder, har vi udarbejdet en udførlig guide/faq, hvor du forhåbentligt finder svar på alle din spørgsmål. Du er også altid mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 93 10 10 96, eller benytte vores kontaktformular.

Gratis levering

Vi leverer i hele Danmark

Dækmatch garanti

Vi sikrer dækkene passer til bilen

Fri support

Før, under og efter dit køb

14 dages returret

I tilfælde af du skulle fortryde