Sunde, brugte dæk med fælge til Skoda Citigo

Søg efter hjul her

Vælg Modelår
Vælg Variant
    citigo
  

Vil du gerne spare penge på dæk og fælge til din sprøde Skoda Citigo, og samtidig gøre en god gerning? Så kan du med fordel købe lettere brugte dæk med fælge hos Wheelster. Og hvorfor så det? Jo, det er fordi, at der i bilbranchen går rigtig mange sunde, lettere brugte dæk til spilde, da mange biler inklusiv leasingbiler og fabriksnye biler får skiftet dæk, længe før de ”gamle” er nedslidte. De udskiftede dæk ender ofte med at blive kasserede på trods af, at der stadig er mange kilometer i dem endnu. Det er rigtig skidt for miljøet – ja faktisk er dæk en af de største kilder til mikroplast i naturen. Når du køber lettere brugte dæk med fælge til Skoda Citigo hos Wheelster, redder du sunde, lettere brugte hjul fra at ende som skrot samtidig med, at du gør en afsindig god handel.

Køb billige, brugte vinterdæk og sommerdæk til Skoda Citigo hos Wheelster

Uanset om det er brugte vinterdæk eller sommerdæk med fælge, du er ude efter til din rappe Skoda Citigo, finder du et bredt udvalg hos Wheelster, og du er altid sikret en god og tryg handel. Vi går nemlig aldrig på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet. Alle vores brugte sommer- og vinterdæk gennemgår et grundigt kvalitetstjek, hvilket indebærer, at de tjekkes for tegn på skader, skævheder og mørhed. Vi sikrer også, at der er masser af dækmønster. Derefter vasker og renser vi dem, så de står knivskarpt, som var de spritnye. Vi oplyser desuden alt, du skal vide om dækkende under vores annoncer, før du køber, så du er sikret mest mulig tryghed i din handel. Mangler du forklaringer på de tekniske oplysninger omkring vores brugte hjul, finder du en guide lige her.

Har du brug for hjælp eller vejledning til at vælge det rette sæt lettere brugte sommerdæk eller vinterdæk med fælge til din Skoda Citigo, eller har du spørgsmål til Wheelster, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten give os et kald på tlf. 93 10 10 96 eller benytte vores kontaktformular. Du kan også læse meget mere om os lige kontaktformular..

Gratis levering

Vi leverer i hele Danmark

Dækmatch garanti

Vi sikrer dækkene passer til bilen

Fri support

Før, under og efter dit køb

14 dages returret

I tilfælde af du skulle fortryde