Sunde, brugte dæk med fælge til Renault Clio

Søg efter hjul her

Vælg Modelår
Vælg Variant
    clio
  

Holder din Renault Clio parkeret i garagen, mens du jagter gode tilbud på billige dæk og fælge? Så kan du med fordel rette blikket mod Wheelster. Vi forhandler sunde, lettere brugte dæk med fælge til Renault Clio til priser, der gør, at du slipper for at slå hul på sparegrisen. For at det ikke skulle være nok, så gør du faktisk også en god gerning, når du køber lettere brugte dæk og fælge til din Clio hos os. Det forholder sig sådan, at rigtig mange sunde og velfungerende, lettere brugte dæk og fælge med lang levetid kasseres, fordi de er blevet udskiftet til fordel for spritnye. Det sker blandt andet i forbindelse med, at fabriksnye biler og leasingbiler overdrages til nye kunder. Det har store konsekvenser for miljøet, fordi dæk faktisk er en af de største kilder til mikroplast i naturen. Når du handler hos Wheelster, gør du derfor ikke bare en kanon god handel, du bidrager også til en lidt grønnere bilbranche ved at give sunde, brugte hjul en ny chance.

Køb billige, brugte vinterdæk og sommerdæk til Renault Clio hos Wheelster

Vil du gerne gøre en forskel for miljøet og samtidig spare på klejnerne? Så køb billige, lettere brugte sommerdæk eller vinterdæk med fælge hos Wheelster. Hos os er du altid garanteret en god og ikke mindst tryg handel. Vi kvalitetstjekker alle vores brugte hjul grundigt for at sikre, at de ikke har skader eller skævheder, og vi sikrer også, at der er masser af mønster i dem. Derefter gennemgår de en grundig rengøringsproces, hvor de vaskes og renses, så de er klar til at pryde din Clio med det samme, du modtager dem. Vi oplyser desuden alt, du skal vide om netop det sæt brugte dæk og fælge, du har i kikkerten, før du køber. Du kan blive klogere på, hvad de tekniske specifikationer omkring vores brugte hjul betyder lige her.

Har du spørgsmål, eller ønsker du hjælp eller vejledning til at vælge det rette sæt sunde, brugte sommer- eller vinterdæk med fælge til netop din Renault Clio, er du meget velkommen til at gribe røret og give et kald på tlf. 93 10 10 96. Du kan også altid benytte vores kontaktformular.. Kunne du tænke dig at vide mere om, hvem vi er, kan du læse mere om Wheelster lige her.

Gratis levering

Vi leverer i hele Danmark

Dækmatch garanti

Vi sikrer dækkene passer til bilen

Fri support

Før, under og efter dit køb

14 dages returret

I tilfælde af du skulle fortryde