Sunde, brugte dæk med fælge til Nissan Leaf

Søg efter hjul her

Vælg Modelår
Vælg Variant
    leaf
  

Mangler du et sæt dæk og fælge til din Nissan Leaf, og vil du gerne spare på slanterne? Så kan du med fordel handle hos Wheelster. Hos os finder du et bredt udvalg af sunde, lettere brugte dæk med fælge til Nissan Leaf. Og hvorfor skal du så købe brugt? Jo det skal du først og fremmest fordi, der er enormt mange penge at spare, uden du behøver gå på kompromis med kvalitet. Men den måske bedste grund er, at du faktisk gør en rigtig god gerning, når du køber lettere brugte dæk med fælge til din Nissan Leaf frem for nye. Det er nemlig sådan, at rigtig mange leasingbiler og fabriksnye biler af forskellige årsager får skiftet dæk, før de overdrages til en ny kunde, selv om de ”gamle” langt fra er nedslidte. Når du køber lettere brugte dæk og fælge til Nissan Leaf hos Wheelster, bidrager du til lidt mere bæredygtighed i bilbranchen ved at redde dem fra at ende som skrot.

Køb billige, brugte vinterdæk og sommerdæk til Nissan Leaf hos Wheelster

Hos Wheelster kan du spare penge på lettere brugte vinterdæk og sommerdæk med fælge til din Nissan Leaf. Hos os er du garanteret en god og tryg handel samt sunde og velfungerende, brugte hjul med lang levetid. Vi kvalitetstjekker alle vores brugte dæk grundigt for tegn på skader, skævheder og mørhed samt sikrer, at der er masser af mønster i dem. Derefter gennemgår de en grundig klargøringsproces, hvor de vaskes og renses, så de står knivskarpt, som var de spritnye. Vi oplyser altid alt, du skal vide om det sæt dæk med fælge til Nissan Leaf, du har i kikkerten, så du er sikker på at vælge det rette. Du finder en guide med forklaringer på de tekniske informationer omkring vores hjul her.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores brugte sommer- eller vinterdæk med fælge til Nissan Leaf, eller hvis du ønsker hjælp eller vejledning til at vælge de rette. Grib røret og giv et kald på tlf. 93 10 10 96 eller ty til tasterne og send os en besked via vores kontaktformular.

Gratis levering

Vi leverer i hele Danmark

Dækmatch garanti

Vi sikrer dækkene passer til bilen

Fri support

Før, under og efter dit køb

14 dages returret

I tilfælde af du skulle fortryde