Sunde, brugte dæk med fælge til Kia Optima

Søg efter hjul her

Vælg Modelår
Vælg Variant
    optima
  

Er du en rigtig tilbudshaj, og vil du gerne gøre en god handel på dæk og fælge til din Kia Optima? Så kan du med fordel handle hos Wheelster. Vi forhandler et bredt udvalg af lettere brugte dæk med fælge til Kia Optima, og hos os er der mange, mange penge at spare. For at det ikke skal være nok, så bidrager du faktisk til en lille smule mere bæredygtighed i bilbranchen, når du handler hos os. Det er nemlig sådan, at mange leasingbiler og fabriksnye biler får skiftet dæk hos forhandleren, før de overdrages til en ny kunde. Selv om de ”gamle” dæk er sunde og velfungerende, ender de ofte med blot at blive kasserede. Når du køber sunde, lettere brugte dæk med fælge til Kia Optima hos Wheelster, gør du både en god handel og en rigtig god gerning - du redder nemlig sunde, lettere brugte dæk og fælge fra at ende som skrot.

Køb billige, brugte vinterdæk og sommerdæk til Kia Optima hos Wheelster

Uanset om du er på jagt efter lettere brugte sommerdæk eller vinterdæk med fælge til Kia Optima, finder du et flot udvalg hos Wheelster - og du går aldrig på kompromis med kvalitet. Alle vores brugte hjul kvalitetstjekkes grundigt, og vi sikrer også, at der er masser af mønster i dem. Derefter gennemgår de en grundig klargøringsproces, hvor de vaskes og renses, så de er i total topstand. Vi oplyser desuden alt, du skal vide om netop det sæt lettere brugte sommer- eller vinterdæk, du har i kikkerten, så du er sikret masser af sikkerhed og tryghed i din handel. Har du brug for uddybende forklaringer på de tekniske oplysninger omkring vores brugte hjul, finder du en guide lige her.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du ligger inde med spørgsmål eller ønsker vejledning til at vælge det rette sæt lettere brugte sommerdæk eller vinterdæk med fælge til din Kia Optima. Du kan enten give et kald på tlf. 93 10 10 96 eller benytte vores kontaktformular.

Du kan desuden blive en smule klogere på sommerdæk og vinterdæk.

Gratis levering

Vi leverer i hele Danmark

Dækmatch garanti

Vi sikrer dækkene passer til bilen

Fri support

Før, under og efter dit køb

14 dages returret

I tilfælde af du skulle fortryde