Sunde, brugte dæk med fælge til Kia Ceed

Søg efter hjul her

Vælg Modelår
Vælg Variant
    ceed
  

Er det på tide at forkæle din trofaste Kia Ceed med nye sutter? O g vil du gerne gøre en god handel? Så kan du med fordel købe brugte dæk og fælge frem for nye. Hvorfor skal du købe brugte dæk til din Kia Ceed? Jo først og fremmest er der enormt mange penge at spare. Du behøver derfor ikke haste ned og købe en lottokupon. Desuden er mange dæk, der sælges som brugte faktisk næsten lige så gode som nye. Det er nemlig sådan, at mange nye biler og leasingbiler får skiftet dæk, længe før de er nedslidte. Det betyder, at du kan gøre en rigtig god handel på velholdte, lettere brugte dæk med fælge og samtidig gøre en god gerning ved at redde dem fra at blive kasserede.

Køb billige, brugte vinterdæk og sommerdæk til Kia Ceed hos Wheelster

Jagter du billige sommer- eller vinterdæk og fælge til din Kia Ceed, finder du et bredt udvalg af velholdte, lettere brugte dæk til skarpe priser hos Wheelster. Når du handler hos os, er du garanteret en god og tryg handel. Vi oplyser alt, du skal vide om hjulene, før du køber, så du kan være helt sikker på, at de passer på netop din bil. Alle vores brugte hjul er kvalitetstjekkede for at sikre, at de er sunde med lang levetid. Derudover gennemgår hjulene en grundig klargøringsproces, hvor der tjekkes, at de stadig har masser af mønster og ingen skævheder eller skader, hvorefter de vaskes og renses, så de er i absolut topstand.

Har du spørgsmål vedrørende vores brugte sommer- og vinterhjul med fælge til Kia Ceed, eller har du brug for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os ved at give et kald på tlf. 93 10 10 96 eller benytte vores kontaktformular. Du finder en guide her, der forklarer alt, du behøver at vide om hjul.

Du kan også læse mere om brugte sommerdæk og vinterdæk.

Gratis levering

Vi leverer i hele Danmark

Dækmatch garanti

Vi sikrer dækkene passer til bilen

Fri support

Før, under og efter dit køb

14 dages returret

I tilfælde af du skulle fortryde