Sunde, brugte dæk med fælge til Kia EV6

Søg efter hjul her

Vælg Modelår
Vælg Variant
    ev6
  

Er det tid til dækskifte, og kan du tælle tusind ting, du hellere vil bruge dine penge på end dæk og fælge til din Kia EV6? Så kan du med fordel handle hos Wheelster. Hos os finder du billige, lettere brugte dæk med fælge til Kia EV6, og du er altid sikret en god og tryg handel. Vores brugte dæk er alle sunde og velholdte med lang levetid. De kommer blandt andet fra leasingbiler og fabriksnye biler, som af forskellige grunde har fået skiftet dæk hos forhandleren, selv om der stadig er masser af kilometer i de ”gamle”. Du kan derfor gøre en afsindig god handel, men også en god gerning, når du handler hos os. Du redder nemlig sunde, lettere brugte hjul fra at ende som skrot. På den måde bidrager du til at gøre bilbranchen en lille smule grønnere.

Køb billige, brugte vinterdæk og sommerdæk til Kia EV6 hos Wheelster

Hos Wheelster finder du et bredt udvalg af billige, lettere brugte vinterdæk og sommerdæk med fælge til Kia EV6. Alle vores brugte hjul gennemgår et grundigt kvalitetstjek, hvor vi blandt andet sikrer, at der er masser af mønster, og at hjulene ikke har skader eller skævheder. De gennemgår også en klargøringsproces, hvor de vaskes og renses for bremsestøv og andet skidt, så de er i tip-top stand. For at sikre dig en tryg handel oplyser vi altid alt, du skal vide om dækkene i vores annoncer. Har du brug for forklaringer på de tekniske specifikationer, finder du en uddybende guide her.

Har du brug for hjælp eller vejledning til at vælge de rette, lettere brugte sommer- eller vinterdæk med fælge til din Kia EV6, eller har du spørgsmål til vores brugte hjul, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gør du enten ved at slå på tråden på tlf. 93 10 10 96 eller benytte vores kontaktformular.

Gratis levering

Vi leverer i hele Danmark

Dækmatch garanti

Vi sikrer dækkene passer til bilen

Fri support

Før, under og efter dit køb

14 dages returret

I tilfælde af du skulle fortryde