Sunde, brugte dæk med fælge til Ford Mondeo

Søg efter hjul her

Vælg Modelår
Vælg Variant
    mondeo
  

Mangler din Ford Mondeo nye sutter? Så kan du med fordel købe dem brugt. Du kan nemlig gøre en afsindig god handel på lettere brugte dæk med fælge til Ford Mondeo. Der er flere gode grunde til at købe brugt, når det er tid til et dækskifte. Først og fremmest er nye dæk uhyre dyre. For det andet er du med til at redde velholdte, lettere brugte dæk fra at ende deres dage på lossepladsen. Mange fabriksnye biler samt leasingbiler får ofte skiftet dæk hos forhandleren, lang tid før dækkene er nedslidte - nogle gange før de overhovedet når at trille ud på vejen. Når du køber brugte dæk med fælge til din Ford Mondeo, er du derfor med til at gøre bilbranchen en lille smule grønnere samtidig med, at du sparer på knasterne.

Søg efter hjul her

Vælg Modelår
Vælg Variant
    mondeo
  

Køb billige, brugte vinterdæk og sommerdæk til Ford Mondeo hos Wheelster

Er du på jagt efter billige dæk og fælge til din Ford Mondeo, kan du gøre en god og tryg handel hos Wheelster. Vi har altid et bredt udvalg af brugte hjul til Ford Mondeo på lager, som alle er kvalitetstjekkede for at sikre, at de er sunde og velfungerende. Vi oplyser alt, du skal vide om hjulene, før du køber, så du er sikker på, at de passer til netop din Mondeo. Alle vores brugte dæk med fælge gennemgår desuden en grundig klargøringsproces, hvor vi tjekker for tegn på mørhed og skader samt vasker og renser dem, så de er i tip-top stand. Når du køber brugte dæk med fælge hos os, er du derfor garanteret sunde, lettere brugte dæk med lang levetid.

Lige her finder du vores guide med uddybende forklaringer på de tekniske oplysninger om vores brugte dæk. Du kan også blive klogere på brugte sommerdæk og vinterdæk inklusiv hvornår det er tid til dækskifte.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker hjælp til at vælge de rette, brugte dæk og fælge til din Ford Mondeo. Det gør du enten på tlf. 93 10 10 96 eller gennem vores kontaktformular.

Gratis levering

Vi leverer i hele Danmark

Dækmatch garanti

Vi sikrer dækkene passer til bilen

Fri support

Før, under og efter dit køb

14 dages returret

I tilfælde af du skulle fortryde