Sunde, brugte dæk med fælge til Citroën C1

Søg efter hjul her

Vælg Modelår
Vælg Variant
    c1
  

Er du ejer af en den lille, skønne Citroën C1, og er det blevet tid til dækskifte? Så kan du med god samvittighed købe sunde og lettere brugte dæk med fælge frem for spritnye. Der er både masser af penge at spare, og så kan du gøre en rigtig god handel. Hos Wheelster forhandler vi brugte dæk med fælge til Citroën C1. Det er dog ikke hvilke som helst dæk. Der er nemlig tale om brugte dæk af høj kvalitet, som har mange kilometer i sig endnu. Det skyldes, at rigtig mange fabriksnye biler og især leasingbiler får skiftet dæk hos forhandlerne af den ene eller anden grund. Derefter glemmer de ofte alt om dækkene, og de ender med at blive smidt ud. Ved at købe brugte dæk hos Wheelster redder du dækkene fra at blive kasserede og giver dem chancen for atter at trille ud på landevejen. Mange dæk, der bliver solgt som brugte, er nærmest som nye. Derfor kan du hos Wheelster købe brugte kvalitetsdæk til små penge.

Køb billige, brugte vinterdæk og sommerdæk til Citroën C1 hos Wheelster

Du finder brugte vinterdæk såvel som brugte sommerdæk til Citroën C1 i vores sortiment. Når du køber brugte hjul til Citroën C1, kan du altid være sikker på at få en tryg og sikker handel - og ikke mindst sunde brugte dæk i høj kvalitet. Vi kvalitetstjekker nemlig alle dæk for at sikre, at de ingen skader eller skævheder har. Derudover tjekker vi, at der er masser af dækmønster tilbage, og at alle sikkerhedskrav for dækmønster er overholdt. De brugte hjul til Citroën C1 rengøres og vaskes, så de står knivskarpt og er klar til at blive monteret på din lille Citroën.

Er du i tvivl om nogle af de tekniske specifikationer vedrørende vores dæk, har vi lavet en udførlig guide, der forklarer det hele. Den kan du læse her. Du er også altid velkommen til at give os et kald på tlf. 93 10 10 96 eller benytte vores kontaktformular.

Du kan også læse mere om sommerdæk og vinterdæk.

Gratis levering

Vi leverer i hele Danmark

Dækmatch garanti

Vi sikrer dækkene passer til bilen

Fri support

Før, under og efter dit køb

14 dages returret

I tilfælde af du skulle fortryde