Sunde, brugte dæk med fælge til BMW X1

Søg efter hjul her

Vælg Modelår
Vælg Variant
    x1
  

Når årstiden skifter, skal bilen have nye sutter på. Er du på jagt efter billige dæk og fælge til din BMW X1, kan du gøre en rigtig god handel hos Wheelster. Der er mange gode grunde til at købe brugte dæk og fælge frem for nye. For det første slipper du for røde tal på bundlinjen. Der er nemlig en god slat penge at spare ved at købe brugt. Derudover kan du hos Wheelster gøre en rigtig god handel på brugte hjul til din BMW X1 helt uden at gå på kompromis med kvalitet. Vores hjul stammer blandt andet fra nye biler og leasingbiler, som af forskellige grunde får skiftet dæk hos forhandleren, længe før de er nedslidte. Som regel bliver de ”gamle” dæk bare stuvet af vejen, før de til sidst bliver smidt ud, selvom de stadig er sunde og velfungerende. Når du køber brugte dæk med fælge til BMW X1 hos Wheelster, gør du derfor ikke bare en rigtig god handel, du gør også en god gerning ved at redde dem fra at blive kasserede.

Køb billige, brugte vinterdæk og sommerdæk til BMW X1 hos Wheelster

Hos Wheelster finder du billige, brugte sommerdæk og vinterdæk med fælge til BMW X1. Når du handler hos os, er du sikret en god og ikke mindst tryg handel. Vi oplyser alt, du skal vide om alle vores hjul, så du kan være helt sikker på at vælge de rette. Derudover gennemgår alle vores brugte sommerdæk og vinterdæk et grundigt kvalitetstjek, hvor de blandt andet tjekkes for skævhed, mørhed og tegn på skader samt at der er rigeligt med dækmønster i dem. Derefter gennemgår de en grundig klargøringsproces, hvor de vaskes og renses, så de er i absolut topstand. Du kan derfor være helt rolig ved at købe brugte hjul til din BWW X1 hos os.

Du finder en guide med uddybende forklaringer på alle de tekniske oplysninger omkring vores brugte sommerdæk og vinterdæk med fælge, og lige her finder du en guide med alt, du bør vide om hjul. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gør du enten ved at give et kald på tlf. 93 10 10 96 eller ved at benytte vores kontaktformular.

Gratis levering

Vi leverer i hele Danmark

Dækmatch garanti

Vi sikrer dækkene passer til bilen

Fri support

Før, under og efter dit køb

14 dages returret

I tilfælde af du skulle fortryde