Sunde, brugte dæk med fælge til BMW i3

Søg efter hjul her

Vælg Modelår
Vælg Variant
    i3
  

Er du ejer af en übercool, lille, elektrisk BMW i3, der mangler nye dæk? Og vil du gerne gøre en afsindig god handel? Så kan du med fordel købe et sæt brugte dæk med fælge til din BMW i3. Der er nemlig rigtig mange penge at spare ved at købe brugt. Ikke nok med det, så gør du faktisk også en god gerning. Rigtig mange sunde, brugte hjul bliver kasserede, selvom de stadig har lang levetid. Disse hjul stammer blandt andet fra nye biler og leasingbiler, som af forskellige grunde ofte får skiftet dæk hos forhandleren, længe før dækkene er nedslidte. Når du køber sunde, lettere brugte dæk med fælge til BMW i3, giver du dækkene nyt liv, og du bidrager samtidig til mere bæredygtighed i bilbranchen.

Køb billige, brugte vinterdæk og sommerdæk til BMW i3 hos Wheelster

Hos Wheelster finder du et bredt udvalg af lettere brugte sommerdæk og vinterdæk med fælge til BMW i3. Når du køber brugte dæk og fælge hos os, er du sikret en god og tryg handel. Vi kvalitetstjekker alle vores brugte dæk med fælge for at sikre, at de er sunde og har lang levetid. Hjulene gennemgår også en grundig klargøringsproces, som indebærer, at de bliver tjekket for tegn på skader samt vasket og renset. Du kan derfor forvente brugte dæk og fælge i topstand klar til at pryde din BMW i3.

Ønsker du forklaring på de tekniske oplysninger omkring vores brugte sommer- og vinterdæk med fælge til BMW i3, finder du en guide her. Du kan desuden læse alt, der er værd at vide om brugte hjul lige her. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten benytte vores kontaktformular eller ringe på tlf. 93 10 10 96.

Gratis levering

Vi leverer i hele Danmark

Dækmatch garanti

Vi sikrer dækkene passer til bilen

Fri support

Før, under og efter dit køb

14 dages returret

I tilfælde af du skulle fortryde