Sunde, brugte dæk med fælge til Audi Q3

Søg efter hjul her

Vælg Modelår
Vælg Variant
    q3
  

Er det på tide at forkæle din labre Audi Q3 med nye sutter? Så kan du med fordel købe billige, brugte dæk med fælge hos Wheelster. Vi forhandler sunde og velholdte, lettere brugte dæk og fælge, og når du handler hos os, går du aldrig på kompromis med kvalitet. Vores dæk stammer blandt andet fra nye biler og leasingbiler, som af forskellige årsager får skiftet dæk hos forhandleren, selvom de ”gamle” er langt fra nedslidte. Når du køber brugte dæk og fælge til Audi Q3 hos os, kan du derfor både spare masser af penge og samtidig gøre en god gerning. Du er nemlig med til at rede sunde, lettere brugte dæk og fælge fra at ende som skrot.

Køb billige, brugte vinterdæk og sommerdæk til Audi Q3 hos Wheelster

Hos Wheelster finder du billige, brugte vinterdæk og sommerdæk til Audi Q3. Når du køber brugte hjul til din Audi Q3 hos os, er du altid sikret en god og ikke mindst tryg handel. Vi oplyser alt, du skal vide om alle vores brugte hjul, så du er sikker på at vælge de rette. Alle vores brugte sommerdæk og vinterdæk gennemgår desuden et grundigt kvalitetstjek, hvor de blandt andet tjekkes for tegn på skader, mørhed og skævhed samt at der er rigeligt med dækmønster i dem. Derefter bliver de vasket og renset, så de er i tip-top stand.

Har du spørgsmål, eller ønsker du hjælp eller vejledning til at vælge de rette sommer- eller vinterdæk med fælge til din Audi Q3, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten benytte vores kontaktformular eller slå på tråden på tlf. 93 10 10 96. Er du i tvivl om, hvad de tekniske specifikationer omkring vores brugte hjul betyder, finder du en uddybende guide lige her. Du kan også læse alt, du bør vide om brugte sommerdæk og vinterdæk.

Gratis levering

Vi leverer i hele Danmark

Dækmatch garanti

Vi sikrer dækkene passer til bilen

Fri support

Før, under og efter dit køb

14 dages returret

I tilfælde af du skulle fortryde